En nischad podd med tydligt fokus – bärsjalar, och allt som hör dem till

Vi som driver podden heter Hilda Lerme och Lisa Broberg och är två vänner tillika bärsjalsnördar, som tagit vårt ständiga sjalssnack till nästa nivå.

"En extra nördig föräldrapodd" skriver vi men det är mest för att ordet föräldrapodd rankas högt på google. Så var det avklarat. Även om du inte är förälder borde du såklart lyssna på oss - podden riktar sig till alla som är intresserade av, eller nyfikna på det ergonomiska bärandets underbara värld.

Bärsjalsvärlden är fantastisk. Det är därför vi krampaktigt håller oss kvar vid den, trots att våra barn knappt låter oss bära dem längre. Det är därför vi ägnar så mycket tid åt att prata om, tänka på och drömma om sjalar. Sjalar som funnits, finns och som ibland bara existerar i vår fantasi.

Du känner nog igen dig om du är van sjalare och du som är nybörjare blir kanske ännu lite mer sugen på att testa det där med att "knyta bärsjal". Kanske har du hittills använt en bärsjal i trikå men tycker att det börjar bli lite svajigt? Kanske vill du prova en vävd bärsjal nu? Då har du hamnat rätt.

Vi bjuder på tips och trix, bärsjalsrecensioner, allmänt snack och skvaller från bärsjalsvärlden! Häng med oss djupt ner i det berömda kaninhålet!